Wat is nu muziektent De Plantage?

Dat laat zich niet in één woord samenvatten. Daar zijn er minstens drie voor nodig:
Mooi, gezellig en muziek!

De muziektent ligt min of meer in het midden van het prachtige park: De Plantage in Culemborg. Het is er in alle seizoenen zo mooi, dat je daar uren in door kunt brengen!
Gezelligheid ontmoet je vooral ook op de momenten dat er concerten in de muziektent plaatsvinden. Er zitten dan ruim 100 gasten onder het genot van een drankje te genieten van de concerten. Wat wil je nog meer: contacten leggen met muziek in je oren en een drankje in je handen!! Dit organiseren we komend seizoen al voor de 12e keer!

Ongeveer tien keer per jaar organiseert een grote groep vrijwilligers op zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een muzikaal evenement. Deze stadgenoten zetten zich dan geheel belangeloos in om er een mooie middag van te maken. Dat is hartverwarmend om te zien. Mocht je nu zeggen: daar wil ik ook wel m’n medewerking aan geven, dan ben je meer dan welkom. Laat maar weten!

Daar komt nog bij, dat er gewerkt wordt met een minimaal budget. Vele Vrienden van de Stichting Muziek Plantage, adverteerders, plaatselijke middenstanders en diverse sponsoren en subsidieverstrekkers maken het mogelijk om een interessant programma neer te zetten.
Uiteindelijk hoef je je portemonnee alleen maar mee te nemen voor een consumptie. Verder is alles gratis. Mooi toch?!

Hoe ziet ons programma er het komende jaar uit? Even een kort overzicht, maar kijk ook verder op onze website: