Archief 20202020-03-24T13:35:19+00:00

20200607 Koor Fruitig Geflip(t) 2 x 35 minuten

Zondag 7 juni – 14.00 uur – Koor Fruitig Geflip(t) 2 x 35 minuten

Fruitig GeFlip(t) is het grootste en gezelligste smart-en levensliederen koor van de Betuwe. Opgericht in 2007. Al vanaf 2003 kent Tiel een groots georganiseerd smartlappenfestival en vanuit die gedachte is ons koor opgericht.

Wel een festival organiseren maar zelf geen koor aanleveren. Dat kon niet.

Fruitig geflipt is gestart met ruim 30 zingende leden en nu, ruim 10 jaar later bestaat dit koor uit 55 leden en wel sopranen, alten, bassen en tenoren. Ze zingen sinds maart 2019 met muziekbanden.

Duo Fréderiek en Coen

En in de pauze het duo Fréderiek & Coen.

Coen heeft vele jaren ervaring als gitarist in zowel popbands uit de 60 en 70 er jaren, als begeleiding van een jazzcombo in Amsterdamse hotels en alles wat daar tussen zit.

Frederiek heeft veel liefde voor de muziek en zong vaak op bijvoorbeeld een bruiloft. Daarna is ze gaan zingen in de band Trash waarin vader Herman basgitaar speelt. Tevens treedt ze regelmatig op samen met Coen.

In de Plantage worden prachtige liedjes gezongen door Frederiek onder begeleiding van Coen op akoestisch gitaar. Ballads gecombineerd met pop, jazz en soul. Van Aretha tot Anouk, van Beatles tot Bublé… Covers in een eigen jasje gestoken. Zangeres Frederiek met gitarist Coen.

20200614 One After 909

Zondag 14 juni 14.00 uur: One After 909

De Beatles-tributeband ‘One After 909’, genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, heeft inmiddels een grote regionale bekendheid.

De authenticiteit en de samenzang van ‘One After 909’ heeft de band diverse keren naar de Cavern Club in Liverpool en Hamburg gebracht.

De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles repertoire en is als viermanformatie en als met hun The Blue Meanies orkest met piano en blazerssectie te bewonderen.
Het zien en horen van de band doet je terug wanen in de 60’er jaren te zijn en met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo!
Een echte Beatles Coverband.

20200628 Judith Jobse met leerlingen

Zondag 28 juni – 14.00 uur – Judith Jobse met leerlingen

De middag van 28 juni zal met name kinderen uit Culemborg enthousiast moeten gaan maken voor muziek in het algemeen. Maar dit geldt natuurlijk ook voor de ouderen onder ons!!

Dan spreken we over het bespelen van een instrument, maar zeker ook over zingen!
De Culemborgse zangeres Judith Jobse won de eerste talentenshow op tv a la The Voice en X-factor (Your Big Break).

De single van Judith “You” werd een grote top-40 hit waarvoor ze o.a een gouden plaat en TMF-award ontving.

Ook zong Judith onder meer de herkenningstune van Big Brother “When it Hits Home”.

In 2004 greep zij met haar eigen compositie “Love Me” nét naast de eerste plaats tijdens het Nationaal Songfestival! Judith helpt als zangdocent bij Kunsteducatie Culemborg jong talent op weg en zal deze middag met een aantal van haar leerlingen muziek en zang ten gehore brengen, waarvan we mogen hopen dat de vlam voor een groot aantal bezoekers over zal slaan.

Muziek in je leven is iets wat heel veel brengt!

20200705 Big Band Betuwe

Zondag 5 juli 14.00 uur – Big Band Betuwe

Deze Big Band staat onder leiding van Bart van den Goorbergh en bestaat grotendeels uit Betuwse musici en is opgericht in 1997.

Door de jaren heen is Big Band Betuwe uitgegroeid tot een formatie variërend tussen de 17 a 22 personen.

Bart heeft voor dit concert een fijn repertoire bij elkaar verzameld.

We trakteren u op swingende zangpartijen en instrumentale stukken waar de spetters vanaf vliegen. De Bigband klassiekers staan vanzelfsprekend ook op het repertoire.

Kortom, kom muzikaal genieten en krijg samen met ons een swingend zomergevoel!

20200726 Popband Solid Gold 60, 70, 80 en 90-er jaren

Zondag 26 juli – 14.00 uur – Popband Solid Gold 60, 70, 80 en 90-er jaren

Solid Gold is een band uit de regio Zuid-Holland Zuid, bestaande uit gemotiveerde muzikanten die veel lol hebben tijdens de optredens.

De band speelt covers uit alle tijden met een hoge “ohh ja” factor. Maar dan wel op hun eigenwijze eigen wijze.

De nummers worden vaak aangepast, waardoor de specifieke Solid Gold sound ontstaat. Meestal worden de nummers, afhankelijk van de reacties uit het publiek, ter plekke aangepast.

Hierdoor worden de nummers vaak in een alternatieve uitvoering gespeeld. Dit zorgt dus altijd voor verrassingen. Zowel bij het publiek als bij de bandleden zelf.
Een optreden van deze band wordt gegarandeerd een succes door de diversiteit in de muziek wat door de muzikanten tot een pakkend geheel gesmeed wordt.

20200809 Angelique Vlieger Duo

Zondag 9 augustus – 14.00 uur – Angelique Vlieger Duo

Angelique Vlieger duo uit Dronten speelt muziek in de stijlen Jazz, Latin & Pop.

De muziek klinkt als: Ella Fitzgerald, Nina Simone, Pointer sisters, Astrud Gilberto, Adele, Frank Sinatra, Duke Ellington en The Beatles.
Het repertoire van Angelique Vlieger duo bestaat uit alleen covers.

Ga naar de bovenkant