FAQ items aan het laden...
Muziektent De Plantage Culemborg2020-03-27T09:57:23+00:00

Geniet u ook zo van de optredens in de Muziektent in de Plantage in Culemborg?

In de maanden mei tot en met september vindt er om de 2 weken een bijzonder optreden plaats in Muziektent De Plantage in Culemborg.

Geheel gratis kunt u er komen luisteren, kijken en genieten naar optredens van grote nationale artiesten tot (ook grote) lokale artiesten.

Onder het genot van een lekker drankje en een hapje, als het meezit de zon, kunt u heerlijk komen genieten. Er zijn voldoende plaatsen om te zitten of om erbij te gaan staan.

Muziektent De Plantage en de Muziektent worden in stand gehouden door een groot aantal vrijwilligers die zowel de muziek als de optredende artiesten een warm hart toedragen.

Bent u het met ons eens dat dit een geweldig mooie organisatie is? Word dan vriend! Daarmee kan Muziektent De Plantage ervoor zorgen dat deze optredens ieder jaar weer een groot feest zijn voor iedereen.

20200601 Beste mensen – Een voorwoord voor onze bezoekers

Beste mensen!

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten de afgekondigde maatregelen verder uitgebreid.
Dat betekent o.a. een verbod van evenementen met meer dan honderd personen. Dat heeft voor ons als gevolg, dat de voorstellingen in de muziektent de Plantage in de maand mei niet kunnen doorgaan.
Om de schade enigszins te beperken is het ons gelukt om in de programmering van juni een extra voorstelling te plannen. We hopen van harte dat we op 7 juni mogen starten met een eerste concert.
Tenslotte willen we namens alle betrokkenen van muziektent De Plantage onze dank uitspreken aan alle zorgverleners, politie, brandweer, onderwijsmensen en vele anderen voor al het werk dat voor onze gezondheid gedaan wordt!
Applaus!!
Ga naar de bovenkant