Zondag 7 juni – 14.00 uur – Koor Fruitig Geflip(t) 2 x 35 minuten

Fruitig GeFlip(t) is het grootste en gezelligste smart-en levensliederen koor van de Betuwe. Opgericht in 2007. Al vanaf 2003 kent Tiel een groots georganiseerd smartlappenfestival en vanuit die gedachte is ons koor opgericht.

Wel een festival organiseren maar zelf geen koor aanleveren. Dat kon niet.

Fruitig geflipt is gestart met ruim 30 zingende leden en nu, ruim 10 jaar later bestaat dit koor uit 55 leden en wel sopranen, alten, bassen en tenoren. Ze zingen sinds maart 2019 met muziekbanden.

Duo Fréderiek en Coen

En in de pauze het duo Fréderiek & Coen.

Coen heeft vele jaren ervaring als gitarist in zowel popbands uit de 60 en 70 er jaren, als begeleiding van een jazzcombo in Amsterdamse hotels en alles wat daar tussen zit.

Frederiek heeft veel liefde voor de muziek en zong vaak op bijvoorbeeld een bruiloft. Daarna is ze gaan zingen in de band Trash waarin vader Herman basgitaar speelt. Tevens treedt ze regelmatig op samen met Coen.

In de Plantage worden prachtige liedjes gezongen door Frederiek onder begeleiding van Coen op akoestisch gitaar. Ballads gecombineerd met pop, jazz en soul. Van Aretha tot Anouk, van Beatles tot Bublé… Covers in een eigen jasje gestoken. Zangeres Frederiek met gitarist Coen.